Έλενα Βενιζέλου: Προϊόν καθαρισμού ο πιθανός ένοχος για τις αλλεργικές αντιδράσεις

elena-venizelou

Τα προϊόντα καθαρισμού και συγκεκριμένα κάποιο απορρυπαντικό πατωμάτων, είναι οι βασικοί ύποπτοι για τα αλλεργικά επεισόδια που παρουσιάστηκαν σε περίπου 10 εργαζόμενους του νοσοκομείου - μαιευτηρίου «Έλενα Βενιζέλου».

Οι έλεγχοι για τον εντοπισμό του υπεύθυνου αλλεγιογόνου παράγοντα συνεχίζονται αλλά αναμένεται ότι δεν θα υπάρξει γρήγορη απάντηση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Στο μεταξύ, όλοι οι εργαζόμενοι που εμφάνισαν τα αλλεργικά συμπτώματα είναι με αναρρωτική άδεια, ενώ όσοι χρειάστηκε να νοσηλευθούν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» πήραν εξιτήριο και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Περισσότερο φως στις έρευνες αναμένεται μετά και την ολοκλήρωση των τοξικολογικών εξετάσεων από τη νεκροψία της άτυχης 45χρονης νοσηλεύτριας νοσοκομείου - μαιευτηρίου «Έλενα Βενιζέλου» που έχασε τη ζωή της από αλλεργικό σοκ στα μέσα Ιουλίου.

Tags:

| More