υφυπουργός Υγείας

mpolares

Ο πολύτεκνος νέος υφυπουργός Υγείας Μάρκος Μπόλαρης

Ο Σερραίος πατέρας 6 παιδιών Μάρκος Μπόλαρης αναλαμβάνει καθήκοντα  υφυπουργού Υγείας, μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Ο Μάρκος Μπόλαρης είναι δικηγόρος και συμμετείχε στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ από τις 14 Οκτωβρίου 2009 έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2010, από τη θέση του υφυπουργού στο υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με αρμοδιότητες την Επιχειρησιακή Μονάδα Ανάπτυξης, τις Γενικές Γραμματείες Εμπορίου - Καταναλωτή και την Ειδική Γραμματεία Εποπτείας της Αγοράς.

Tags:

fofi

Στο «Εργαστήρι», σήμερα Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, η Φώφη Γεννηματά

Το Κέντρο Παροχής Υπηρεσιών σε Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες - Νοητική Στέρηση  «Το Εργαστήρι» στα Άνω Λιόσια, επισκέφθηκε σήμερα εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, η υφυπουργός Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Φώφη Γεννηματά.

Η υφυπουργός Υγείας ξεναγήθηκε από τους υπεύθυνους του Κέντρου -το οποίο λειτουργεί υπό την Εποπτεία του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ- στους χώρους, ενημερώθηκε για τη διαδικασία εκπαίδευσης και απόκτησης δεξιοτήτων των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες και συμμετείχε στη γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Tags:

Salmas--

Αναστάτωση στο υπ. Υγείας για τη στενή συνεργάτιδα του Μάριου Σαλμά

Τη νέα αναστάτωση που θα προκαλείτο στο υπουργείο Υγείας σίγουρα δεν την είχε προβλέψει ο Δ. Αβραμόπουλος. Η κρίση ήρθε αυτή τη φορά από το πουθενά και αφορά στη στενή συνεργάτιδα του υφυπουργού Υγείας Μ. Σαλμά.

Tags:

Papageorgiou

Σοβαρά προβλήματα στο Κ. Υ. Καντάνου

Επιβεβαιώνει - εμμέσως πλην σαφώς - το Υπουργείο Υγείας τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας (Κ.Υ.) Καντάνου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην απάντηση του αρμόδιου υπουργού κ. Γ. Παπαγεωργίου που δόθηκε στη Βουλή, σε σχετική ερώτηση του Εισηγητή του ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτή Χανίων, Μ.  Σκουλάκη.

Tags:

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου