Σεξ: Η καινούργια σύντροφος φέρνει πιο γρήγορα την κορύφωση για τον άντρα

Καινούργιο κοσκινάκι μου… λέει ο λαός και έχει δίκιο. Αυτό ισχύει και στο σεξ. Έρευνα Αμερικανών επιστημόνων δείχνει πως το σεξ για έναν άντρα είναι καλύτερο με μια νέα σύντροφο.
 
Ερευνητές από το Κολέγιο Wooster στο Ohio των Ηνωμένων Πολιτειών μελέτησαν 21 άντρες, ηλικίας από 18 έως 23 ετών τους οποίους έβαλαν να παρακολουθήσουν επτά διαφορετικά βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου κάθε 48 με 75 ώρες για 15 ημέρες.
 
Τα αποτελέσματα της έρευνας, που δημοσιεύτηκαν στην επιστημονική επιθεώρηση Evolutionary Psychological Science, έδειξε πως οι άντρες που έρχονταν σε επαφή με ένα νέο ερέθισμα, όπως για παράδειγμα μια νέα γυναίκα σε νέο βίντεο, είχαν γρηγορότερους οργασμούς και πιο ποιοτικό σπέρμα.
 
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το σπέρμα ενός άνδρα είναι καλύτερης ποιότητας (ποσότητα, κινητικότητα και δομή) όταν εκείνος έχει σεξουαλική επαφή (ή και φαντασίωση) με μια καινούργια γυναίκα, με την οποία δεν είχε καμία άλλη σεξουαλική επαφή στο παρελθόν.
 
Όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της έρευνας, οι άντρες παρήγαγαν καλύτερης ποιότητας σπέρμα την πρώτη φορά που διεγέρθηκαν από μια καινούργια γυναίκα.
Επίσης, οι επιστήμονες παρατήρησαν ότι ο χρόνος εκσπερμάτισης για τους άνδρες ήταν μικρότερος, όταν είχαν σεξουαλική διέγερση από την καινούργια γυναίκα.
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
In this article