Σεξ: Πως θα καταλάβω εάν έμεινε ικανοποιημένος ο σύντροφος μου

Ένα από τα άγχη και τις ανασφάλειες που έχουν τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες στο σεξ είναι εάν έμεινε ικανοποιημένος/η από την σεξουαλική επαφή. Τώρα, νέα έρευνα Καναδών επιστημόνων δείχνει τον τρόπο που μπορούμε μια και καλή να δώσουμε την απάντηση στο ερώτημα: σου άρεσε;
 
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο στον Καναδά μελέτησαν 335 άντρες και γυναίκες, που συμπλήρωσαν ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με την σχέση, τη σεξουαλική τους ικανοποίηση, τη σεξουαλική τους ζωή και την αγάπη.
 
Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν πως τα ζευγάρια ου περνούν περισσότερο χρόνο δείχνοντας την αγάπη τους ο ένας για τον άλλο μετά το σεξ, είναι γενικότερα πιο ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή και τη σχέση τους.
 
‘Οπως διαπίστωσαν οι ειδικοί, δεν είναι η διάρκεια του σεξ που δείχνει την ικανοποίηση του άντρα ή της γυναίκας αλλά ο χρόνος που περνάει αγκαλιά με το σύντροφό του μετά τη σεξουαλική πράξη.
Μάλιστα, αντιθέτως με το τι θα περίμενε κανείς, οι γυναίκες δεν είναι οι μόνες που εκτιμούν τα χάδια μετά το σεξ, αφού και οι άντρες δήλωσαν ότι νιώθουν ένα αίσθημα «επιβράβευσης» για τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι με αυτό τον τρόπο.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
In this article