Τι δείχνουν τα posts σου στο Facebook για τη σχέση σου

21-01-2017

Λίγοι σήμερα δεν έχουν τον δικό τους λογαριασμό σε κάποια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Και ιδιαίτερα στο Facebook. Το χρησιμοποιούμε για να μιλήσουμε με τους φίλους μας, να μάθουμε τα νέα και γενικότερα να επικοινωνήσουμε. Τώρα, οι ειδικοί λένε πως ο τρόπος και η συχνότητα με την οποία χρησιμοποιούμε το Facebook δείχνει τον τύπο της σχέση μας.

Η ειδική ψυχολόγος σε θέματα σχέσεων από την Αυστραλία Nikki Goldstein είναι σαφής: Όταν χρησιμοποιούμε υπερβολικά το Facebook για να μοιραστούμε πράγματα για τη σχέση μας είναι κακό σημάδι. Δείχνει πως ίσως έτσι κρύβουμε ανασφάλειες που έχουμε σχετικά με το ταίρι μας.

Αν λοιπόν είστε ο τύπος που συνέχεια θέλει να ανεβάζει φωτογραφίες με τον σύντροφο του και να αναφέρει τα πάντα σχετικά με τη σχέση του στο Facebook τότε ξανασκεφτείτε το. Μήπως το κάνετε επειδή αισθάνεστε ανασφάλεια; Επειδή με αυτόν τον τρόπο προσπαθείτε να νιώσει πιο κοντά στο άλλο σας μισό;
Δεν χρειάζεται να υπερβάλλετε… να λέτε κάθε φορά που πηγαίνετε για φαγητό μαζί του ή κάθε φορά είστε μαζί. Έτσι κουράζετε τους διαδικτυακούς σας φίλους. Και δείχνετε και απελπισμένοι να αποδείξετε πως η σχέση σας είναι τέλεια ενώ δεν είναι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ: Πως το Facebook βλάπτει την αυτοπεποίθηση σας στην κρεβατοκάμαρα
Οι πολλές ώρες στο Facebook μας χαρίζουν χρόνια ζωής