Αυτή είναι η ηλικία στην οποία οι άντρες θεωρούν ότι οι γυναίκες ομορφαίνουν περισσότερο

21-02-2017

Κάθε ηλικία έχει τη χάρη της λέει το ρητό. Κι όμως, οι γυναίκες προσπαθούν να φαίνονται όσο νεότερες γίνεται. Μήπως όμως θα έπρεπε να δουν το θέμα ηλικίας με διαφορετικό μάτι; Νέα έρευνα Αμερικανών επιστημόνων φανερώνει την ηλικία στην οποία οι γυναίκες φαίνονται πιο ελκυστικές στα μάτια των αντρών.

Ερευνητές από το Πανεπιστημιακό Κέντρο Χακενσακ του Νιου Τζέρσι στις Ηνωμένες Πολιτείες, είχαν μελετήσει περισσότερες από 500 γυναίκες. Είχαν διαπιστώσει πως μια γυναίκα είναι σεξουαλικά περισσότερο ενεργή και απολαμβάνει το σεξ, από τα 31 της μέχρι τα 45 της.
Οι ειδικοί είχαν βρει τότε και κάτι άλλο. Πως οι γυναίκες μέσης αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας, δεν έχουν ταμπού, είναι δραστήριες σεξουαλικά, λειτουργούν πολύ με τη φαντασία τους. Επίσης, γνωρίζουν το κορμί τους και τι τους ικανοποιεί και τι όχι. Οι καλύτερες δε επιδόσεις τους είναι ανάμεσα στα 14 χρόνια από 31 μέχρι 45.

Αυτή τη φορά η έρευνα έγινε τηλεφωνικά σε ένα δείγμα 2.500 ανδρών. Οι ερωτήσεις είχαν να κάνουν με το πότε μια γυναίκα είναι θελκτική και όμορφη, μας κάνει να ξεχάσουμε τις μικρότερες ηλικίες.

Οι απαντήσεις των ανδρών έδειξαν πως στη συντριπτική τους πλειοψηφία, θεωρούν ότι η γυναίκα μετά τα 30 της είναι πιο ποθητή σε σχέση με όλες τις άλλες ηλικίες. Μπορεί ένα γυναικείο κορμί και πρόσωπο στην ηλικία των 18 με 27 να είναι βιολογικά στα καλύτερα του. Οι γυναίκες όμως άνω των 30 εκπέμπουν μια ακαταμάχητη γοητεία και έναν απαράμιλλο μαγνητισμό.

Μάλιστα, όταν ζητήθηκε από τους άνδρες να γίνουν πιο συγκεκριμένοι για την ηλικία οι περισσότεροι κατέληξαν στην ηλικία των 31 με 33 ετών.
Οι συμμετέχοντες στην έρευνα κλήθηκαν επίσης να απαντήσουν στο ερώτημα “τι ακριβώς θεωρούμε σαν ομορφιά”. Ως ομορφιά το 70% των συμμετεχόντων όρισε “κάτι που απορρέει από μέσα μας”, το 67% “την ωραία εξωτερική εμφάνιση”, ενώ το 47% “το στυλ”.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Απιστία: Σε ποια ηλικία είναι πιο πιθανό να απατήσει τον σύντροφο της μια γυναίκα;
Σεξ: Σε ποια ηλικία είναι οι άντρες καλύτεροι στο σεξ και σε ποια οι γυναίκες;