Η νέα μόδα στην ομορφιά: Φακίδες με τατουάζ

23-02-2017

Ορισμένες γυναίκες και άντρες ιδίως όσοι έχουν ανοικτό δέρμα και ανοιχτόχρωμα μάτια και μαλλιά, έχουν φακίδες. Ορισμένοι θεωρούν τις φακίδες χαριτωμένες… σημάδι ομορφιάς. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, κάποιες γυναίκες που δεν έχουν, αποφασίζουν να προσθέσουν στο πρόσωπο τους φακίδες με την μέθοδο του τατουάζ.

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε για φρύδια με τατουάζ, μόνιμο μακιγιάζ  σε μάτια κι χείλια με τατουάζ. Πιστεύαμε πως τα είχαμε δει όλα. Κάναμε λάθος.
Όπως αναφέρουν καλλιτέχνες τατουάζ στις Ηνωμένες Πολιτείες, ολοένα και περισσότερες γυναίκες επισκέπτονται τα καταστήματα τους. Γιατί; Τους ζητούν να κάνουν φακίδες στο πρόσωπο τους.  Εκείνοι υπολογίζουν τον τόνο του δέρματος της κάθε γυναίκας και το πόσο το τατουάζ θα θαμπώσει μετά από μερικούς μήνες. Ανάλογα λοιπόν κάνουν και το τατουάζ.

Το τατουάζ αυτό χρειάζεται περίπου μια ώρα για να ολοκληρωθεί και κοστίζει 250 δολάρια. Τα αποτελέσματα διαρκούν ως  και τρία χρόνια όπως λέει η ειδικός στα τατουάζ ομορφιάς Gabrielle Rainbow από τον Καναδά.
Μάλιστα, όπως λέει η ίδια, πριν κάνει το συγκεκριμένο τατουάζ στην πρώτη πελάτισσα που το ζήτησε, το είχε δοκιμάσει επάνω της για να είναι σίγουρη για τα αποτελέσματα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Γιατί στις γυναίκες δεν αρέσουν οι άντρες με τα τατουάζ
Πως τα τατουάζ προστατεύουν από τις ιώσεις