Αυτά είναι τα στοιχεία σε μια γυναίκα που κάνουν τον άντρα να χάσει το ενδιαφέρον του

18-03-2017

 

Πολλές φορές ένας άντρας ξετρελαίνεται με μια γυναίκα. Όσο περνάει όμως ο καιρός είναι λογικό ο ενθουσιασμός να αρχίζει να ξεθωριάζει και ο άντρας να χάνει το ενδιαφέρον του. Ποια είναι όμως εκείνα τα στοιχεία απάνω σε μια γυναίκα που μπορεί να τον κάνουν να χάσει το ενδιαφέρον του για εκείνη;

Νέα έρευνα που πραγματοποίησε ξένη ιστοσελίδα γνωριμιών σε ένα δείγμα 1000 ανδρών δίνει την απάντηση.

Ζήλια και μουρμούρα:
Ένα ποσοστό των συμμετεχόντων στην έρευνα που έφτανε το 45% απάντησε ότι αισθάνεται άσχημα, όταν το έτερο ήμισυ μετά το σεξ αρχίζει τις σκηνές ζήλιας! Το ίδιο ποσοστό κατέκρινε τη μουρμούρα στο κρεβάτι.

Τα κλάματα:
Το κλάμα είναι ένα ακόμη στοιχείο, που όπως προκύπτει από την έρευνα ξενερώνει τους άνδρες στο σεξ. Ένας στους τρεις δήλωσε ότι απεχθάνεται το γεγονός, μετά το σεξ οι γυναίκες να χρησιμοποιούν το κλάμα για να γίνει το δικό τους.

Η φλυαρία:
Ένας στους δυο άνδρες δηλώνει ότι οι γυναίκες που «δεν βάζουν γλώσσα μέσα τους» είναι κουραστικές και δεν εκπέμπουν ερωτισμό.

Η εμμονή με τα κιλά:
Ένα ποσοστό των ανδρών που αγγίζει το 25% ανέφερε ότι η γυναικεία ανασφάλεια περί εικόνας σώματος είναι ξενέρωτο. Και αυτό γιατί η πλειοψηφία του ισχυρού φύλου απάντησε πως προτιμά τις γυναίκες με αυτοπεποίθηση.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Μειώνουν τις απαιτήσεις τους από τους άντρες οι γυναίκες όσο δεν βρίσκουν σύντροφο
Αυτή είναι η ηλικία στην οποία οι άντρες θεωρούν ότι οι γυναίκες ομορφαίνουν περισσότερο