Σεξ: Οι πιο τραυματικές εμπειρίες κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής σε ένα βίντεο

03-04-2017

Το σεξ δεν είναι πάντα όπως το βλέπουμε στις ταινίες και τις σειρές. Καμιά φορά  συμβαίνουν και … απρόοπτα. Όπως για παράδειγμα να χτυπήσει ή να πονέσει κάποιος κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Ποιοι είναι όμως οι τραυματισμοί που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια του σεξ;

Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο, το ένα τρίτο του ενήλικου πληθυσμού θα βιώσει έναν τραυματισμό στο σεξ. Κάτι που κάνει αυτή την αιτία τραυματισμών πολύ πιο κοινή από ο, τι πιστεύαμε μέχρι σήμερα. Ερωτικά βοηθήματα μπορεί να γίνουν πολύ επικίνδυνα και να δημιουργήσουν τραυματισμούς όταν τα ζευγάρια ξεπερνούν τα ίδια τους τα όρια.
Τις περισσότερες φορές βέβαια δεν παραδέχονται ότι ο τραυματισμός τους προκλήθηκε στο σεξ και λένε διάφορες αστείες δικαιολογίες. Αλλά οι γιατροί στα Επείγοντα των νοσοκομείων ξέρουν να διακρίνουν την αλήθεια, να το ξέρετε αυτό!

Η ομάδα του Alltime10s λοιπόν δημιούργησε αυτό βίντεο για να ανοίξει μας δείξει πόσο διαφορετικό μπορεί να είναι το σεξ στην πραγματική ζωή και πως πρέπει να προσέχουμε όταν θέλουμε να… πειραματιστούμε λίγο παραπάνω με τις στάσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αυτή είναι η στάση στο σεξ που προκαλεί τους περισσότερους τραυματισμούς
Έχει και το σεξ τους… κινδύνους του. Ποιοι είναι αυτοί;