Απιστία: Όσοι παίρνουν υψηλότερους μισθούς είναι πιο πιθανό να απατήσουν τους συντρόφους τους

04-04-2017

Αμέτρητες έρευνες έχουν βγει σχετικά με την απιστία. Πως θα καταλάβω αν με έχει απατήσει; Ποιοι είναι περισσότερο πιθανό να απατήσουν; Τώρα, η επιστήμη για άλλη μια φορά, προσπαθώντας να απαντήσει σε αυτά τα καυτά ερωτήματα βάζει κι έναν ακόμα παράγοντα στο παιχνίδι. Τον οικονομικό.

Η India King είναι ειδική ψυχολόγος με εξειδίκευση στις σχέσεις. Όπως είπε η ίδια μιλώντας στην ιστοσελίδα Femail είπε πως οι άντρες που πληρώνονται περισσότερο από τις δουλειές τους είναι πιο πιθανό να απατήσουν τις συζύγους τους και τις συντρόφους τους.
Το ίδιο όμως φαίνεται να ισχύει και για τις γυναίκες. Εκείνες με τους υψηλότερους μισθούς είχαν περισσότερες πιθανότητες να είναι άπιστες στη σχέση τους ή τον γάμο τους.

Βέβαια, αυτό δεν φάνηκε να ισχύει για τις σχέσεις στις οποίες, ακόμα και όταν κάποιος κερδίζει λιγότερα λεφτά από τον σύντροφο του, έχει εμφανώς τον σεβασμό του και την εκτίμηση του.

Πως το εξηγεί αυτό η ειδικός; Όπως λέει, όσο περισσότερα λεφτά βγάζει κάποιος τόσο μειώνεται και η εκτίμηση του και η ευγνωμοσύνη του για αυτά που έχει… συμπεριλαμβανομένου και του έτερον ήμισυ.
Η ίδια τονίζει πως, όσο σεξιστικό κι αν ακούγεται, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους άντρες, να έχουν την εκτίμηση και τον σεβασμό της γυναίκας που έχουν δίπλα τους. Περισσότερο από ότι για τις γυναίκες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Απιστία: Οι άντρες με περιττά κιλά είναι πιο πιθανό να απατήσουν τις γυναίκες τους
Απιστία: Οι άπιστοι είναι πολύ πιθανό να απιστήσουν πολλές φορές