Καρατόμηση της Κατερίνας Παπακώστα από τη θέση της αναπληρώτριας τομεάρχη Υγείας

18-04-2017

Στην καρατόμηση της Κατερίνα Παπακώστα από τη θέση της αναπληρώτριας Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είχε προηγηθεί ανάρτηση της βουλευτού Β΄ Αθηνών στο Facebook κατά του Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή την εξεταστική για το χώρο της Υγείας.

Τη θέση της κυρίας Παπακώστα καταλαμβάνει ο Ιάσων Φωτήλας, ενώ οι βουλευτές της ΝΔ που θα λάβουν μέρος στην Εξεταστική είναι ο Χρήστος Μπουκώρος (Μαγνησίας), Γιώργος Γεωργαντάς (Κιλκίς), Γιάννης Κεφαλογιάννης (Ρεθύμνης), Γιώργος Βλάχος (Περιφέρεια Αττικής) και Νότης Μυταράκης (Χίου).

Η ανάρτηση της κυρίας Παπακώστα έχει ως εξής: «Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση και στον Άδωνι, θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για τη Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματά του …επειδή όμως πιστεύει ότι, ως αντιπρόεδρος, βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο …έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού. Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του… τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν…».