Οι νέες γυναίκες αισθάνονται ντροπή όταν βγάζουν περισσότερα λεφτά από τους συντρόφους τους

24-04-2017

Στις ημέρες μας οι ρόλοι έχουν αρχίσει να αλλάζουν. Σε όλο και περισσότερα σπίτια η γυναίκα είναι εκείνη που βγάζει περισσότερα χρήματα και στηρίζει περισσότερο το σπίτι οικονομικά. Αυτό βέβαια δεν θα μπορούσε να έχει και κοινωνικό αντίκτυπο. Οι άντρες που βγάζουν λιγότερα λεφτά από τις γυναίκες τους αισθάνονται ευνουχισμένοι. Κάτι που με τη σειρά του κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται ενοχές και ντροπή.

Για τις παλαιότερες γενιές κάτι τέτοιο ήταν απλά λάθος. Στις σημερινές συνθήκες πρόκειται για κάτι που μπορεί απλά να προκύψει σε κάθε σπίτι και σε κάθε σχέση. Κι αυτό γιατί οι γυναίκες έχουν πλέον αναλάβει περισσότερες ευθύνες και έχουν ανέβει επαγγελματικά σε πολλούς τομείς.
Για τις σημερινές νεαρές γυναίκες όμως φαίνεται πως το να βγάζουν περισσότερα λεφτά από τους συντρόφους τους προκαλεί ντροπή.

Το site Refinery29 στη Βρετανία έκανε μια έρευνα σε 130 γυναίκες κάτω των 35 που βγάζουν περισσότερα λεφτά από τους συντρόφους τους. Οι απαντήσεις αποκάλυψαν πως ενώ κάποιες αισθάνονται κουρασμένες ή αγανακτισμένες, κάποιες αισθάνονται ντροπή που βγάζουν περισσότερα χρήματα από τους συντρόφους τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Οι άντρες που βγάζουν λιγότερα από τις γυναίκες τους κάνουν λιγότερες δουλειές στο σπίτι
Απιστία: Όσοι παίρνουν υψηλότερους μισθούς είναι πιο πιθανό να απατήσουν τους συντρόφους τους