One night stands: Ποιο μήνα είναι πιο διαδεδομένα;

17-06-2017

One night stands ή αλλιώς ερωτικές σχέσεις της μιας νύχτας. Ένα φαινόμενο το οποίο ίσως είναι λίγο πιο διαδεδομένο από όσο νομίζαμε. Θα περίμενε κανείς ένα one night stand να είναι πιο συχνό τους καλοκαιρινούς μήνες. Ισχύει όμως κάτι τέτοιο; Μια νέα έρευνα δίνει την απάντηση.

Οι άνθρωποι του Βρετανικού site γνωριμιών OkCupid αποφάσισαν να κάνουν μια έρευνα ανάμεσα στους χρήστες τους για να διαπιστώσουν ποιο μήνα του χρόνου γίνονται τα περισσότερα one night stands. Ήταν 18 εκατομμύρια μέλη από το 2013 έως το 2016.
Βρήκαν λοιπόν πως υπήρχε μια αύξηση στα one night stands τον Απρίλιο, τον Μάιο και τον Ιούνιο… με τον Ιούνιο να είναι ο μήνας ακμής για τις ερωτικές σχέσεις της μιας βραδιάς. Το 33% ψάχνει για one night stand τον Ιούνιο παρά οποιονδήποτε άλλο μήνα του χρόνου.

Τον αντίποδα, οι μήνες από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτιο είναι οι μήνες που οι άνθρωποι ψάχνουν λιγότερο για one night stand. Μάλιστα, οι ειδικοί διαπίστωσαν εκείνους τους μήνες και μια αύξηση 2% σε εκείνους που ψάχνουν μια σταθερή σχέση.

Που οφείλεται όλο αυτό; Όπως εξηγούν οι ειδικοί, ο Ιούνιος είναι ένας μεταβατικός μήνας προς το Καλοκαίρι και οι άνθρωποι ταξιδεύουν περισσότερο. Επίσης, λόγω της θερμοκρασίας που έχει ανέβει φορούν λιγότερα ρούχα και βγαίνουν έξω περισσότερο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ: Τι λένε οι άντρες και τι οι γυναίκες για το one night stand
Αυτές είναι οι χώρες που έχουν τα περισσότερα one night stands