Απιστία: Τα μοναχοπαίδια είναι πιο άπιστα

26-08-2017

Πολλές γυναίκες λένε πως δεν θα ήθελαν να ξέρουν εάν έχουν πέσει θύμα απιστίας από τον σύζυγο τους. Άλλες πάλι παθαίνουν εμμονή και ψάχνουν παντού για σημάδια για να καταλάβουν αν ο καλός τους είναι πιστός ή όχι. Πως θα καταλάβουν αλήθεια; Είναι πάντα εύκολο; Νέα έρευνα δείχνει τώρα πως τα μοναχοπαίδια είναι πιο πιθανό να πέσουν θύμα απιστίας.

Το site γνωριμιών Illicit Encounters στη Βρετανία έκανε μια δημοσκόπηση ανάμεσα στους χρήστες του προκειμένου να δει ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο να απατηθούν.
Τα αποτελέσματα έδειξαν πως το 34% των χρηστών τους είναι μοναχοπαίδια, το 28% είναι μεγαλύτερα αδέλφια και το 23% είναι μικρότερα αδέλφια.

Σύμφωνα με την ανάλυση των αποτελεσμάτων λοιπόν τα μεσαία αδέλφια, εκείνα που έχουν και μικρότερο  και μεγαλύτερο αδελφό ή αδελφή, είναι οι πιο πιστοί. Τα μοναχοπαίδια είναι αυτά που είναι πιο πιθανό να απατήσουν τον/την σύντροφο τους. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με εκπρόσωπο του site Christian Grant, αναζητούν περισσότερο την προσοχή γιατί έτσι έχουν μεγαλώσει… με περισσότερη προσοχή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Απιστία: Η αλλαγή στη γλώσσα του σώματος είναι ύποπτη
Απιστία: Μετά από πόσα χρόνια γάμου την σκέφτονται άντρες και γυναίκες