Απασχόληση στο δημόσιο τομέα της υγείας για 1135 άνεργους

17-11-2017

Αναρτήθηκε στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, ο οριστικός πίνακας κατάταξης ανέργων στο Ειδικό Πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων στον δημόσιο τομέα της υγείας για 1.135 θέσεις εργασίας, με προτεραιότητα στους μακροχρόνια άνεργους και στις ευπαθείς ομάδες ανέργων.

Ο πίνακας περιλαμβάνει τους ωφελούμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο ανέργων του Οργανισμού, ηλικίας 18 ετών και άνω, που θα εργαστούν για 12 μήνες με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση στους φορείς υποδοχής. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική αίτησή τους και τη μοριοδότησή τους είτε από το Μητρώο τους, μέσω του e-Services IIS, στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους, είτε με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους από τους αντίστοιχους πίνακες κατάταξης ανέργων που έχουν αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr.

Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, οι άνεργοι που έχουν επιλεγεί για τοποθέτηση ως επιτυχόντες, καλούνται να προσέλθουν εντός προθεσμίας πέντε εργάσιμων ημερών από την ενημέρωσή τους στην αρμόδια Υπηρεσία όπου ανήκει ο φορέας υποδοχής, για τις περιπτώσεις που ταυτίζεται με την Υπηρεσία Τοποθέτησης. Στην περίπτωση που ο φορέας υποδοχής και η υπηρεσία τοποθέτησης δεν ταυτίζονται, οι άνεργοι καλούνται να προσέλθουν στην αρμόδια Υπηρεσία όπου ανήκει η υπηρεσία τοποθέτησης, προκειμένου να υποδειχθούν στους φορείς υποδοχής.

Στις περιπτώσεις που δεν καθίσταται δυνατή η επικοινωνία των Υπηρεσιών του ΟΑΕΔ με τους επιτυχόντες ωφελούμενους, οι ωφελούμενοι υποχρεούνται να εμφανιστούν στις αρμόδιες Υπηρεσίες, εντός 30 εργάσιμων ημερών από την ανάρτηση του οριστικού πίνακα κατάταξης ανέργων. Στην περίπτωση που παρέλθει η προθεσμία των 30 εργάσιμων ημερών, οι επιτυχόντες αποκλείονται από τον οριστικό πίνακα.