Σεξ: Αυτή είναι η στάση που φοβούνται άντρες και γυναίκες

22-01-2018

Όλα τα ζευγάρια πειραματίζονται με τις στάσεις στο σεξ προκειμένου να βρουν αυτή που τους προσφέρει τη μέγιστη απόλαυση.

Βέβαια πολλές φορές ο ένας από τους δύο συντρόφους θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούριο που δεν ενθουσιάζει ιδιαίτερα –ή και καθόλου– το ταίρι του.

Προκειμένου να διαπιστώσουν ποιες είναι οι στάσεις στο σεξ που οι περισσότεροι διστάζουν ή και φοβούνται να δοκιμάσουν, ειδικοί από το βρετανικό δίκτυο γιατρών Superdrug Online Doctor ρώτησαν 1.000 άτομα από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ ποιες είναι οι αγαπημένες και ποιες οι λιγότερο αγαπημένες τους στάσεις στο σεξ.

Πρώτη με διαφορά στη… λίστα του τρόμου ήταν η στάση όρθιο 69, αφού αυτή επέλεξε το συντριπτικό 57% των γυναικών αλλά και το 43% των αντρών. Ομολογουμένως πρόκειται για μια αρκετά περίπλοκη αλλά και επικίνδυνη στάση, αφού είναι πολύ πιθανό η γυναίκα να πέσει και να τραυματιστεί.

Στον αντίποδα, άντρες και γυναίκες δήλωσαν πως οι λιγότερο αγχωτικές στάσεις είναι η παραδοσιακή ιεραποστολική, η καουμπόισσα (ή γυναίκα από πάνω) αλλά και η στάση doggy style.

Οι πειραματισμοί στο σεξ σπάνε τη ρουτίνα

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της έρευνας, η ειδικός σε θέματα σεξ και σχέσεων Άναμπελ Νάιτ δήλωσε στο Netdoctor: «Αποφεύγοντας τη σεξουαλική ρουτίνα η σχέση μένει ζωντανή και φρέσκια. Δεν χρειάζεται να κρεμιέστε κάθε φορά από τους πολυελαίους, αλλά μπορείτε πότε πότε να δοκιμάζετε και κάτι καινούριο για να τονώσετε την ερωτική σας επιθυμία». Αυτό βέβαια πρέπει πάντα να γίνεται μετά από συζήτηση, ώστε κανένας από τους δύο συντρόφους να μην επιβαρύνεται με περιττό άγχος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ: Αυτές είναι οι δυο στάσεις που σιχαίνονται οι γυναίκες
Σεξ: Αυτές είναι οι 4 στάσεις για σίγουρο οργασμό