Εντός Ιουνίου η νέα λίστα παθήσεων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Υπουργείο Υγείας
11-04-2018

Στην επικαιροποίηση των παθήσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση καθ ́ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων σε ποσοστό 5% ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις, προχωρά το υπουργείο Υγείας. Μάλιστα, ο γενικός γραμματέας κ. Γιώργος Γιαννόπουλος αποφάσισε τη συγκρότηση Ομάδας Εργασίας υπό τον πρόεδρο του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας κ. Κώστα Μάρκου για την επικαιροποίηση των παθήσεων.

Σύμφωνα με την απόφαση, η Ομάδα θα παραδώσει το σχετικό πόρισμα μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Μέλη της Ομάδας Εργασίας του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (Κε.Σ.Υ.) ορίστηκαν:

ΜΑΡΚΟΥ ΚΩΣΤΑΣ, Πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας, ΦΡΥΣΙΡΑ ΕΛΕΝΗ, Αναπλ. Καθηγήτρια Κλινικής Γενετικής του Ε.Κ.Π.Α. στο Γ.Ν. Παίδων Αθηνών «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Καθηγητής Ορθοπεδικής του Ε.Κ.Π.Α., στο Γ.Ν. Ν. Ιωνίας «ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ– ΠΑΤΗΣΙΩΝ», ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, καθηγητής Παθολογίας του Ε.Κ.Π.Α., στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ», ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Καθηγητής Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας του Ε.Κ.Π.Α., στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ», ΚΟΥΡΑΚΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ, Καθηγητής Χειρουργικής του Ε.Κ.Π.Α., στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ», ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Καθηγητής Αιματολογίας του Ε.Κ.Π.Α., στο Γ.Ν.Α. «ΛΑΪΚΟ», ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Αναπλ. Καθηγητής Νευροχειρουργικής του Ε.Κ.Π.Α., στο Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ – ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ –ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ», ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Καθηγητής Παθολογίας του Ε.Κ.Π.Α., στο Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ», ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, Καθηγητής Παθολογικής Ογκολογίας του Ε.Κ.Π.Α., στο Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ».