Στο στόχαστρο της ΠΟΕΔΗΝ (και) οι ψυχικώς πάσχοντες…

16-04-2018

Δεν είναι η πρώτη φορά κατά την οποία η πλειοψηφία της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) στοχοποιεί ψυχικώς πάσχοντες, σε μία προσπάθεια της πλειοψηφίας της Ομοσπονδίας να μας «πείσει» ότι το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικού του ΕΣΥ απειλείται, και μόνον από την παρουσία των ψυχικώς πασχόντων συνανθρώπων μας…

Το πιο πρόσφατο κρούσμα τέτοιας στοχοποίησης εκ μέρους της πλειοψηφίας της ΠΟΕΔΗΝ αποτελεί η σημερινή ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, η οποία αναφέρεται στο νοσοκομείο Κιλκίς.

Συγκεκριμένα, η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει μεταξύ άλλων σχετικά στην ανακοίνωσή της:

«Το Σάββατο 27/01/2018 στην απογευματινή βάρδια, στα επείγοντα του Νοσοκομείου Κιλκίς ιατροί, νοσηλευτές, ασθενείς και συνοδοί δέχτηκαν λεκτική επίθεση και προπηλακισμούς από ασθενή. Στη συνέχεια ξυλοκοπηθήκαν από τη συγκεκριμένη ασθενή που φαίνεται ότι αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα. Συγκεκριμένα η ασθενής χαστούκισε, κλότσησε, έριξε στο πάτωμα πιάνοντας από τον λαιμό όποια νοσηλεύτρια έβρισκε μπροστά της.
Οι νοσηλεύτριες παρά την ταραχή και την σύγχυση συνέχιζαν να εξυπηρετούν τα επείγοντα περιστατικά με κλειδωμένες τις πόρτες.
Στις 21:50 με προφορική εντολή της εισαγγελέως η ασθενής μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου για ακούσια νοσηλεία»…