Μέχρι το φθινόπωρο ολοκληρώνεται η πώληση του “Ερρίκος Ντυνάν”

13-05-2018

Μέχρι το φθινόπωρο αναμένεται να ολοκληρωθεί η πώληση του “Ερρίκος Ντυνάν”. Ήδη, η Τράπεζα Πειραιώς  , ιδιοκτήτης του νοσηλευτικού κέντρου, έχει ξεκινήσει τη διαδικασία πώλησης, σε συνέχεια απόφασης του SSM, του ευρωπαϊκού επόπτη τραπεζών, o οποίος ζητά από τις ελληνικές τράπεζες να διακόψουν τη συμμετοχή τους σε εταιρίες που δεν αποτελούν καθαρά αντικείμενο τραπεζικών εργασιών. Στο πλαίσιο αυτό, η Τράπεζα Πειραιώς έχει επιλέξει σύμβουλο πώλησης – την PriceWaterhouseCoopers .

Την ίδια στιγμή, συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα εξυγίανσης και αναβάθμισης του νοσοκομείου, γεγονός που αντανακλάται τόσο στα έσοδά του, όπου σε ετήσια βάση σημειώνουν αύξηση της τάξης του 30%.

Η θετική πορεία του ιδρύματος αποτυπώνεται και από τη συνεργασίες με νέους ιατρούς.    Ενδεικτικό είναι ότι  νέοι γιατροί συνεχώς στελεχώνουν το νοσοκομείο, ενώ παρά το γεγονός ότι η διαδικασία πώλησης είναι σε εξέλιξη, περισσότεροι από 80 νέοι γιατροί την περίοδο αυτή θα ενταχθούν στο δυναμικό του.

Σε ότι αφορά τους εργαζόμενους, η διοίκηση έχει με κάθε τρόπο εξηγήσει στο προσωπικό ότι η μεταβίβαση του Ερρίκος Ντυνάν σε νέο ιδιοκτήτη μόνο θετικά θα επιδράσει και, μάλιστα, σε πολλαπλά επίπεδα.