Πως το σέξι περπάτημα κάνει τη γυναίκα πιο ελκυστική

16-06-2018

Τώρα, ακόμα και οι γυναίκες που αισθάνονται πως θα ήθελαν πολλά περισσότερα από την εμφάνιση τους μπορούν να νιώθουν καλά για τον εαυτό τους. Αρκεί να προσέξουν το περπάτημα τους για να έχουν την επιθυμητή αντίδραση από το αντίθετο φύλο.

Έρευνα του Πανεπιστημίου του Πόρτσμουθ στη Βρετανία δείχνει πώς αν μία γυναίκα περπατάει με σέξι τρόπο -κουνιστή και λυγιστή-, τότε γίνεται τόσο ελκυστική στα μάτια των ανδρών σαν να είχε φιδίσιο κορμί.

Σύμφωνα με τα πορίσματα της βρετανικής έρευνας, η ομορφιά από μόνη της δεν αρκεί για να μαγέψει μία γυναίκα έναν άνδρα. Θα πρέπει δηλαδή οι γυναίκες που θέλουν να κατακτήσουν έναν άνδρα,να μάθουν να περπατάνε με χάρη και σκέρτσο.

Σέξι είναι το περπάτημα που περιλαμβάνει δύο πράγματα: 1ον.το κούνημα των γοφών και 2ον. μικρά βήματα.

Ο ψυχολόγος καθηγητής Έντ Μόρισον,ο οποίος πραγματοποίησε την έρευνα, δήλωσε:
«Ένας συνδυασμός μικρής μέσης,στρογγυλεμένων γοφών και μικρών βημάτων καθορίζουν πόσο ελκυστικές είναι οι γυναίκες στους άνδρες. Επιπλέον,ο τρόπος που κινείται μία γυναίκα στο χώρο είναι επίσης ζωτικής σημασίας. Ακόμη και ο τρόπος με τον οποίο χορεύει».

Η έρευνα δείχνει ότι οι άνδρες βρίσκουν μία γυναίκα ελκυστική αν αυτή κουνάει με χάρη τους γοφούς της και κάνει μικρά βήματα

Επειδή οι προτιμήσεις για το γυναικείο σώμα ποικίλλουν με βάση τον πολιτισμό και το πέρασμα του χρόνου, η μελέτη είχε στόχο να ανακαλύψει και άλλες παραμέτρους που λειτουργούν ως δείκτες που καθορίζουν πόσο ελκυστική είναι μία γυναίκα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ: Τι μαρτυρά το περπάτημα της γυναίκας για τον οργασμό της
Εγκυμοσύνη: Το περπάτημα βοηθά στη σύλληψη