Η DEMO ΑΒΕΕ αποχαιρετά τον Παύλο Γιαννακόπουλο

13-06-2018

Το Δ.Σ. της εταιρείας DEMO ΑΒΕΕ εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης 13 Ιουνίου την εξής αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της DEMO ABEE και τα στελέχη της φαρμακοβιομηχανίας μας, εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου και  τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους και στην οικογένεια του.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα στον επιχειρηματικό, κοινωνικό και αθλητικό χώρο και η παρουσία του σηματοδότησε την ανάπτυξη και την πρόοδο του ελληνικού φαρμάκου. Υπήρξε ένας επιχειρηματίας με όραμα, που κατάφερε με την ενεργητικότητα και με το ήθος του να σημαδέψει την Ελληνική βιομηχανία φαρμάκων.

Για περισσότερο από 50 χρόνια και με την ίδρυση της ΒΙΑΝΕΞ, διακρίθηκε για την πλούσια επενδυτική του δραστηριότητα, διατηρώντας χιλιάδες θέσεις εργασίας στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας ενώ πρωταγωνίστησε μαζί με λίγους άλλους εντός και εκτός συνόρων.

Ο ίδιος ξεχώρισε όχι μόνο ως επιχειρηματίας αλλά και ως αθλητικός παράγοντας  που διακρίθηκε για το ήθος του, την αγάπη του και κυρίως το πάθος του για τον ελληνικό αθλητισμό. Πρόλαβε εν ζωή, κάτι που λίγοι το καταφέρνουν, να εισπράξει την αγάπη του κόσμου και των φιλάθλων όπως επίσης και το σεβασμό των αντιπάλων.

Όλοι εμείς που δραματοποιούμαστε στον τομέα του φαρμάκου, οι παράγοντες του αθλητισμού αλλά και ο απλός κόσμος θα τον θυμόμαστε πάντα ως μια ισχυρή προσωπικότητα που τίμησε τον χώρο με την παρουσία του.

 

Καλό του ταξίδι!

Δ.Σ DEMO ABEE”.