Ιατρικό Τατουάζ Θηλής: Το τελικό στάδιο στο ταξίδι της αποκατάστασης μαστού

02-07-2018

Ιατρικό τατουάζ θηλής μετά τον καρκίνο του μαστού προσφέρει δωρεάν η κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση Cosmedic με στόχο, κάθε γυναίκα που πέρασε την περιπέτεια της ασθένειας να νιώσει καλά και να συνεχίσει να είναι ικανοποιημένη με τον εαυτό της.

Τι είναι το “ιατρικό τατουάζ” 

Πρόκειται για επαναχρωματισμό της θηλής και της άλω, μετά από χειρουργείο μαστεκτομής και αποκατάστασης σε γυναίκες που αντιμετώπισαν τον καρκίνο του μαστού.

«Ο χρόνος που απαιτείται για την εφαρμογή είναι πολύ σύντομος και τη διαδικασία θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε χωρίς πόνο. Το αποτέλεσμα κάνει τη γυναίκα που πραγματοποιεί τη εφαρμογή να νιώθει και πάλι ολόκληρη και τις χαρίζει ξανά ένα χαμόγελο. Αυτό το χαμόγελο θέλουμε να είναι και η δικιά μας πληρωμή», είπε μεταξύ άλλων ο γιατρός Νίκος Δημήτρουλας, επικεφαλής αυτής της προσπάθειας στην παρουσίαση της Cosmedic στους δημοσιογράφους.

H Cosmedic είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚοινΣΕΠ) που δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2018. Αντικείμενο της, είναι η τεχνική του μικροχρωματισμού, γνωστή και ως ιατρικό τατουάζ θηλής.