Μιχάλης Γιαννακός: Αφήστε την ΠΟΕΔΗΝ και πιάστε τον Ρουβίκωνα! – Τάκης Παντέλης: Εξυπηρετείς την ακροδεξιά “ατζέντα” της Ν.Δ.!

08-07-2018

Του Βασίλη Βενιζέλου

 

Με αφορμή το περιβόητο σύνθημα, “Αφήστε την ΠΟΕΔΗΝ και πιάστε τον Ρουβίκωνα”, το οποίο “έριξε” το πρωί της περασμένης Παρασκευής 6 Ιουλίου ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλης Γιαννακός, κατά τη διάρκεια της παράστασης διαμαρτυρίας, την οποία πραγματοποίησαν μία ντουζίνα συνδικαλιστικών υγειονομικών στελεχών, έξω από το υπουργείο Οικονομικών, ο αντιπρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Τάκης Παντέλης δηλώνει χαρακτηριστικά την Κυριακή 8 Ιουλίου στο healthview.gr:

“Με αυτό το σύνθημα ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ απέδειξε ότι δεν εκπροσωπεί, σε καμία περίπτωση, τα συμφέροντα των υγειονομικών, αλλά το μόνο του άγχος είναι να εξυπηρετήσει την ακροδεξιά ‘ατζέντα’ της Ν.Δ. και να υποβοηθήσει την προεκλογική καμπάνια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Για τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ τα συμφέροντα των υγειονομικών εργαζομένων αποτελούν απλώς και μόνον το πρόσχημα για τη σύμπλευσή του με την Ν.Δ.”.