Με καλή διάθεση υποδέχεται ο Σάκης Παπαδόπουλος τους… “ψιθύρους” για την επιτροπή της Βουλής για το Φάρμακο!

10-07-2018

Του Βασίλη Βενιζέλου

 

Με ιδιαιτέρως καλή διάθεση, αλλά και με χιούμορ υποδέχεται ο πολύ καλός γιατρός του ΕΣΥ και τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος τα σχόλια στελεχών της αντιπολίτευσης, τα οποία υποστηρίζουν ότι ο Σάκης Παπαδόπουλος δεν ανέλαβε τη θέση του προέδρου της επιτροπής της Βουλής για τη χάραξη της φαρμακευτικής πολιτικής, επειδή ο ίδιος εκφράζει σε πολλά θέματα “αιρετικές” πολιτικές απόψεις!

“Με ρώταγαν και εμένα τον ίδιο! Πάντως, δεν στενοχωριέμαι για αυτά τα σχόλια, γιατί οι συνάδελφοι αναζητούν αιτίες εκεί που δεν υπάρχουν, αλλά με έναν πολύ καλό για μένα τρόπο, με πολύ ενδιαφέρον για το πρόσωπό μου. Είναι κάτι το ευγενικό αυτό!”, δηλώνει χαρακτηριστικά την Τρίτη 10 Ιουλίου στο healthview.gr ο Σάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι πολύ γνωστός στους χώρους της Υγείας και της Βουλής για το ήθος, την ευγένεια και τις καλές προθέσεις του!

Υπενθυμίζεται ότι ο Σάκης Παπαδόπουλος ανέλαβε το ρόλο του εισηγητή στην επιτροπή της Βουλής για τη χάραξη της φαρμακευτικής πολιτικής, η δεύτερη συνεδρίαση της οποίας έχει προγραμματισθεί για τις 2 μ.μ. της ερχόμενης Πέμπτης 12 Ιουλίου.