Πως να αυξήσετε την αντοχή σας στο σεξ

Η πρόωρη εκσπερμάτιση ή στυτική δυσλειτουργία είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που, σύμφωνα με έρευνες της Κλινικής Mayo στην Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών, ένας στους τρεις άνδρες έχει βιώσει έστω και μια φορά στη ζωή τους.
 
Πρόωρη εκσπερμάτιση είναι όταν ένας άντρας φτάνει σε οργασμό πολύ γρήγορα ή πολύ νωρίτερα από την σύντροφό του.
Στυτική δυσλειτουργία είναι όταν ένας άντρας δεν μπορεί να έχει στύση ακόμα κι όταν είναι σεξουαλικά ερεθισμένος.
 
Για τους άντρες τα δυο αυτά προβλήματα μπορούν να φέρουν τεράστια αμηχανία κατά τη διάρκεια του σεξ. Όταν δεν μπορούν να έχουν στύση ή όταν εκσπερματώνουν πολύ νωρίς, όχι μόνο δεν προσφέρουν σεξουαλική ικανοποίηση στις συντρόφους τους ως άντρες αλλά δείχνουν πως δεν έχουν και αντοχή που θεωρείται μέτρο της σεξουαλικής ικανοποίησης και απόλαυσης.
 
Πως όμως μπορεί να αυξήσει κανείς την αντοχή του στο σεξ και να αποφύγει τέτοια προβλήματα; Η επιστήμη έχει την απάντηση. 
Όπως έδειξε έρευνα του Πανεπιστημίου Capella στις Ηνωμένες Πολιτείες, με επικεφαλής την Δρ. R. Y. Langham, υπάρχουν δυο παράγοντες που μπορεί να αυξήσουν την αντοχή στο σεξ. Ο πρώτος είναι η τακτική σωματική άσκηση και ο δεύτερος είναι η υγιεινή διατροφή.
 
Μάλιστα, η Δρ. Langham προτείνει να τρώμε βατόμουρα, σύκα, ωμά στρείδια, φιστίκια, σκόρδο, μπανάνες και σοκολάτα που θα μας βοηθήσουν να να αυξήσουμε σημαντικά την σεξουαλική μας
In this article