Προκήρυξη θέσεων γιατρών για τα Περιφερειακά Ιατρεία

Θέσεις ιατρών για τα Περιφερειακά Ιατρεία και τα Κέντρα Υγείας των Δωδεκανήσων προκήρυξε το Υπουργείο Υγείας. Η προκήρυξη απευθύνεται σε γενικούς ιατρούς, ιατρούς υπόχρεους υπηρεσίας υπαίθρου και ιατρούς υπηρεσίας υπαίθρου με θητεία. 

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 6 Αυγούστου ενώ με έγγραφό της η 2η Υγειονομική Περιφέρεια ενημέρωσε τους Ιατρικούς Συλλόγους ότι παρέχεται δωρεάν στέγη και δωρεάν σίτιση στις περιοχές που αναζητούν γιατρό για την μονάδα υγείας. 

Συγκεκριμένα, δωρεάν στέγη διαθέτουν τα  Περιφερειακά Ιατρεία: Κατταβιάς που υπάγεται στο ΠΕΔΥ Αρχαγγέλου, Σύμης που υπάγεται στο ΠΕΔΥ Έμπωνας και Μεγίστης (Καστελλόριζο) που υπάγεται στο ΠΕΔΥ Έμπωνας.

 Επίσης, στα κάτωθι Ιατρεία πέρα από την δωρεάν στέγη, θα προσφέρεται και δωρεάν Σίτιση: Ολύμπου Καρπάθου που υπάγεται στο ΠΕΔΥ Καρπάθου, Μεσοχωρίου που υπάγεται στο ΠΕΔΥ Καρπάθου, Μενετών που υπάγεται στο ΠΕΔΥ Καρπάθου και Κάσου που υπάγεται στο ΠΕΔΥ Καρπάθου.

Σε περίπτωση που οι θέσεις καταληφθούν από Γενικούς Ιατρούς, τότε προβλέπεται και μηνιαίο επίδομα 450 ευρώ για όλη τη διάρκεια της σύμβασης τους

In this article