Εβδομάδα για τον έλεγχο της κεφαλαλγίας στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center

21-06-2017

Σημαντικό ποσοστό Ελλήνων ταλαιπωρείται από χρόνιες κεφαλαλγίες (δηλαδή χρόνιους πονοκεφάλους) και ημικρανίες, οι οποίες επηρεάζουν τις καθημερινές δραστηριότητές τους και αλλάζουν την ποιότητα της ζωής τους προς το χειρότερο. Ποσοστό 20% του πληθυσμού στην Ελλάδα παρουσιάζει συχνές κεφαλαλγίες τύπου τάσεως, 8% παρουσιάζει ημικρανίες, 4% παρουσιάζει χρόνια καθημερινή κεφαλαλγία.

Με αυτά τα δεδομένα, το εξειδικευμένο Ιατρείο Κεφαλαλγίας  του Ερρίκος Ντυνάν  Hospital Center προγραμμάτισε ένα πακέτο εξετάσεων για τον έλεγχο των κεφαλαλγιών, το οποίο προσφέρεται σε προνομιακή τιμή σε κάθε ενδιαφερόμενο που θα κατοχυρώσει το ραντεβού του από τη Δευτέρα  19 έως και την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017.

Ειδικότερα, η προσφορά περιλαμβάνει:

–   Κλινική Εξέταση από εξειδικευμένο Νευρολόγο

– Μαγνητική Τομογραφία, με χρήση Ασφαλιστικού Φορέα και απορρόφηση συμμετοχής του ασφαλισμένου, επί ενδείξεων. 

H κλινική εξέταση (λήψη ιστορικού, συμπλήρωση ερωτηματολογίου, εξέταση από εξειδικευμένο Νευρολόγο) προσφέρεται στην προνομιακή τιμή των €40, με παράλληλη απορρόφηση της συμμετοχής του ασφαλισμένου σε περίπτωση που απαιτηθεί περαιτέρω απεικονιστικός έλεγχος (μαγνητική τομογραφία) για τον ακριβή προσδιορισμό των αιτίων που προκαλούν τις κεφαλαλγίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνήσουν στο 210-6972-315 από την Δευτέρα 19/06 έως και την Παρασκευή 23/06 (08:30-15:30) ή να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση cs@dunant.gr. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.