Φοιτητής νοσηλεύεται στον “Ευαγγελισμό”, μετά την επίθεση των ΜΑΤ σε αντιπολεμική διαδήλωση

16-04-2018

Στη νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου της Αθήνας «Ευαγγελισμός» εισήχθη πριν από λίγη ώρα, σήμερα το απόγευμα, για νοσηλεία ο 23χρονος φοιτητής του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Γ.Β., ο οποίος φέρει ικανό αριθμό θλαστικών τραυμάτων στην κεφαλή του, καθώς και ένα ελαφρύ κάταγμα στο κροταφικό οστούν.

Το ευχάριστο είναι ότι ο νοσηλευόμενος φοιτητής δεν εμφανίζει εσωτερική εγκεφαλική αιμορραγία, κάτι το οποίο θα καθιστούσε την κατάσταση της υγείας του ιδιαιτέρως σοβαρή.

Τα τραύματα του 23χρονου προέρχονται από βάναυσα χτυπήματα με κλομπ, κατά τη διάρκεια της επίθεσης των δυνάμεων των ΜΑΤ κατά διαδηλωτών φοιτητών και δυνάμεων του ΠΑΜΕ, οι οποίοι διαδήλωσαν νωρίτερα σήμερα στην Αθήνα εναντίον της στρατιωτικής επίθεσης των δυτικών δυνάμεων στη Συρία.

«Τέτοια επικίνδυνα για τη ζωή χτυπήματα στο κεφάλι έχω πάρα πολλά χρόνια να δω», τονίζει χαρακτηριστικά στο healthview.gr ο καρδιολόγος, πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στον «Ευαγγελισμό» και αντιπρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) Ηλίας Σιώρας, ο οποίος χαρακτηρίζει ως «δολοφονική επίθεση» την «επιχείρηση» των δυνάμεων των ΜΑΤ κατά των διαδηλωτών φοιτητών.

Σημειώνεται ότι σε άλλα εφημερεύοντα νοσοκομεία του ΕΣΥ της Αττικής διεκομίσθησαν επίσης άλλοι πέντε τραυματίες από την ίδια επίθεση των δυνάμεων των ΜΑΤ…