Η απάντηση του Σταμάτη Πουλή στην ανακοίνωση του Παύλου Πολάκη για τις απολύσεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ

20-07-2018

Του Βασίλη Βενιζέλου

 

Σε προσωπικό ύφος, στον ενικό και στο δεύτερο πρόσωπο πάντα και, για συμβολικούς, προφανώς, λόγους, σε επιστολόχαρτο του σωματείου των εργαζομένων στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), ο απολυθείς πρόεδρος του σωματείου Σταμάτης Πουλής εξέδωσε μόλις, το βράδυ της Παρασκευής 20 Ιουλίου, γραπτή δήλωσή του – απάντηση στην πολύ εκτενή ανακοίνωση, την οποία είχε εκδώσει νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, σχετικά με τις απολύσεις των τεσσάρων υπαλλήλων του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Πουλής αναφέρει τα εξής στη γραπτή δήλωσή του – απάντηση:

“Ο αναπληρωτής Υπουργός Π. Πολάκης σε προφανή πανικό, προσπαθεί μπροστά στη δημόσια κατακραυγή για τις παράνομες απολύσεις – διώξεις 4 υπαλλήλων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. με δική του πολιτική εντολή, μεταξύ των οποίων και εμού ως Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων, να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ομολογεί στον πανικό του πάνω την πολιτική μας δίωξη με εντολή του. Τιμή μας και καμάρι μας…

Καταντάει όμως ο ίδιος ΓΡΑΦΙΚΟΣ και συνεχίζει να χρησιμοποιεί ως επιχείρημα τα ίδια φαιδρά ψέματα «περί φακών και συντηρήσεων» για τα οποία πριν από μόλις 25 ημέρες ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ως κοινός Συκοφάντης!

Αυτή η εμμονή του είναι προς διερεύνηση…

Λοιπόν, κανένας δεν πλούτισε επειδή ολόκληρες οικογένειες ανθρώπων χτυπημένων από την κρίση έτρωγαν φαγητό και κάλυπταν τις ανάγκες τους, συνολικά πάνω από 100 άτομα την ημέρα. Διπλές μερίδες δίνονταν για να πάνε όχι μόνο στους ίδιους αλλά και στα παιδιά τους. Αυτό το έργο γινόταν όταν ήμουν εγώ υπεύθυνος, πριν έρθουν οι δικοί σου και η λαίλαπά σας…

Τολμάς και μιλάς εσύ σε εμένα, που σήμερα δεν υπάρχει ούτε φαγητό ούτε γάλα για τα μωρά που φιλοξενούνται στα Προστατευόμενα Διαμερίσματα του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Αυτή είναι η ηθική σου και έχεις και το θράσος να την διατυμπανίζεις.

Και ταυτόχρονα με προφορική εντολή σου κόβονται τιμολόγια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ αέρα για υπηρεσίες φύλαξης που δεν πιστοποιούνται από κανέναν. Τιμολόγια ΜΑΥΡΑ με εντολή σου σε ένα σεκιουριτά με ένα ποινικό μητρώο σεντόνι και με δικαστικές αποφάσεις απομάκρυνσής του ως παράνομου.

Στα αναρτώ να τα βλέπεις γιατί φαίνεται έχεις κοντή μνήμη.

Έχετε ανοίξει τους λογαριασμούς μου, έχετε μπει σπίτι μου, με ψάχνεις εδώ και ενάμιση χρόνο μανιακά αλλά δεν έχεις βρει τίποτα. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!

Αν έχεις όμως τα κότσια άνοιξε τους λογαριασμούς του φίλου σου του σεκιουριτά και πες μας πόσα εκατομμύρια ευρώ έχει. Το έχω ζητήσει να το κάνει η φίλη σου η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου αλλά τζίφος η δουλειά μέχρι τώρα…

Για αυτό, όταν θα μιλάς για εμένα και την γυναίκα μου θα πλένεις πρώτα το στόμα σου και θα σκύβεις με σεβασμό μπροστά στις Δικαστικές Αποφάσεις.
Άντε γιατί όλο με τις γυναίκες των αντιπάλων σου ασχολείσαι και έχεις καταντήσει ντροπή της κοινωνίας.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων
Σταμάτης Πουλής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ”.