Μεγάλη σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη, υπό την προεδρία του Ανδρέα Ξανθού και του Παύλου Πολάκη, για το νέο νοσοκομείο παίδων

23-07-2018

Του Βασίλη Βενιζέλου

 

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν την Τρίτη 24 Ιουλίου ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, οι οποίοι θα προεδρεύσουν επίσης σε μία πολύ σημαντική, ευρεία σύσκεψη, με θέμα τη στελέχωση και τη λειτουργία του νέου νοσοκομείου παίδων της συμπρωτεύουσας, το οποίο θα ανεγερθεί με χορηγία του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του Ανδρέα Ξανθού και του Παύλου Πολάκη, για την Τρίτη 24 Ιουλίου, στη Θεσσαλονίκη, έχει ως εξής:

10.00    Εγκαίνια 4ης και 5ης ΤΟΜΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ, Πλαταιών 26.

13.00  Σύσκεψη του Υπουργού Υγείας και του Αν. Υπουργού Υγείας στην 4η Υγειονομική  Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης, με τους Διευθυντές των Παιδιατρικών, Παιδοχειρουργικών, Παιδοογκολογικών και  Παιδοψυχιατρικών Κλινικών καθώς και των Διευθυντών των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών και Παίδων Νοσοκομείων νομού Θεσσαλονίκης,   3ης  ΥΠΕ Μακεδονίας και 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας και Θράκης. Στη συνάντηση θα παραβρεθεί ο Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης.