Στήριξη στους πυρόπληκτους από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία

03-08-2018

Τη βαθιά της θλίψη για τα θύματα μιας από τις μεγαλύτερες εθνικές τραγωδίες που γνωρίζει η χώρα μας εκφράζει το Δ.Σ. της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (ΕΟΟ).

Παράλληλα, η Ομοσπονδία δηλώνει για ακόμα μια  φορά την αμέριστη συμπαράστασή της στους συγγενείς των θυμάτων, αλλά και στους συνανθρώπους μας οι οποίοι απώλεσαν την προσωπική τους περιουσία.

Ως μία ελάχιστη συμβολή στην αντιμετώπιση των συνεπειών της μεγάλης καταστροφής, η ΕΟΟ έχει αποφασίσει να συνδράμει με κάθε τρόπο ακόμα και οικονομικά συναδέλφους οι οποίοι έχουν υποστεί ζημιές από την πύρινη λαίλαπα.

Προς τούτο το ΔΣ της ΕΟΟ στη συνεδρίαση της 27-7-18 αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 20.000€ καταθέτοντας αρχικά, το χρηματικό ποσό των 4.500 ευρώ, στη δράση του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών , με τη μορφή κατάλληλου υγειονομικού υλικού  που παραδόθηκε στο Κτήριο της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Αθηνών, ως ελάχιστη έμπρακτη συνεισφορά αλληλεγγύης   προς τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Για το υπόλοιπο ποσό των 15.000 διερευνάται με τους τοπικούς φορείς η διάθεσή τους, ιεραρχώντας τις ανάγκες.