Κοντά στους ευάλωτους πληθυσμούς η Boehringer Ingelheim

13-08-2018
0

Μέσα από πολλαπλές και ποικίλες δράσεις και προγράμματα, τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, η Boehringer Ingelheim, στέκεται στο πλευρό των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, προσφέροντας με συνέπεια σημαντικό κοινωνικό έργο.

Πιστοί στην κοινωνικά «ευαίσθητη» κουλτούρα της εταιρίας, οι εργαζόμενοι δίνουν δυναμικό «παρών», συμμετέχοντας στο πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας, ενώ διοργανώνουν προγράμματα κάλυψης διατροφής ευαίσθητων ομάδων, σε συνεργασία με την ΜΚΟ «Μπορούμε» καθώς και με ιδρύματα παιδικής στέγης, στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρωτοβουλίας “Making More Health”. Μέσω του ίδιου προγράμματος, η εταιρεία συμμετείχε ως χορηγός στο πρόγραμμα «Υγεία για Όλους» για την προάσπιση και προαγωγή υγείας των ευπαθών ομάδων. Τέλος, ανταποκρινόμενοι άμεσα στις ανάγκες που δημιούργησαν οι πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική, οι εργαζόμενοι στην εταιρία, προέβησαν στη συγκέντρωση και αποστολή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προς τους πυρόπληκτους.

Πρόσφατα, μάλιστα, η Boehringer Ingelheim Ελλάς, απέσπασε διάκριση για την προσφορά της στην ελληνική κοινωνία, στο πλαίσιο των βραβείων Bestin Pharmacy, που συνδιοργανώθηκαν από το περιοδικό Φαρμακευτικός Κόσμος και την Boussias Communications. Η εταιρία, η οποία έλαβε το Bronze CSR award, διακρίθηκε τόσο για την αειφόρο ανάπτυξη όσο και για τις συνολικές της επιδόσεις στην Κοινωνική Εταιρική Ευθύνη μέσα από το πρόγραμμα «Αναπτύσσουμε, Επενδύουμε, Στηρίζουμε», αρχές που χαρακτηρίζουν τη διαχρονική παρουσία της στη χώρα μας.