Προληπτικό έλεγχο και πρωτοβάθμια κλινική εξέταση από τους Γιατρούς του Κόσμου στους επισκέπτες της ΔΕΘ

29-08-2018

Προληπτικό έλεγχο και πρωτοβάθμια κλινική εξέταση συμβουλευτικού χαρακτήρα σε επισκέπτες της ΔΕΘ, πάντα με έμφαση στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, θα παρέχουν οι Γιατροί του Κόσμου. Συγκεκριμένα, θα στηθούν και φέτος τρία ιατρεία, ένα Γενικό – Παθολογικό, ένα Παιδιατρικό και ένα Οφθαλμολογικό.

Πέρυσι περίπου 6.000 επισκέπτες ενημερώθηκαν για το έργο των ΓτΚ  ενώ παράλληλα οι ιατροί  παρείχαν προληπτικό έλεγχο και πρωτοβάθμια κλινική εξέταση σε 1.709 συμπολίτες μας. Στην παρούσα διοργάνωση οι ΓτΚ  θέτουν τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και ευελπιστούμε τόσο να καλύψουν με παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας και συμβουλευτική, τους πολίτες που θα βρεθούν στην έκθεση όσο και να διαδώσουν το μήνυμα της ανθρωπιστικής ιατρικής την οποία υπηρετούμε με προσήλωση εδώ και 28 χρόνια.

Τα ιατρεία προληπτικού ελέγχου θα λειτουργούν από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου καθημερινά.

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 16:00 – 22:00

Σάββατο & Κυριακή: 10:00 – 22:00

Πλησιέστερη είσοδος: Πύλη 2 (X.A.N.Θ.)

Καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης θα λειτουργεί στον ίδιο χώρο έκθεση φωτογραφίας και θα προβάλλονται βίντεο με τις αποστολές που πραγματοποιούν οι Γιατροί του Κόσμου σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, με τη χρηματοδότηση της ΔΕΗ Α.Ε. Ταυτόχρονα θα υπάρχει και ενημερωτικό υλικό για τους επισκέπτες που επιθυμούν να ενημερωθούν για το πολυετές έργο των Γιατρών του Κόσμου σε κρίσιμες καταστάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δωρεάν εισιτήρια εισόδου θα διατεθούν από τις 03 Σεπτεμβρίου, με τη χορηγία της HELEXPO και της ΔΕΗ, από τα γραφεία της Οργάνωσής μας στη Θεσσαλονίκη, (Πτολεμαίων 29Α, 3ος όροφος, 2310 566 641 & 2315 314 206), σε ανέργους, απόρους και ανασφάλιστους.