Η COSMOTE προσφέρει δωρεάν μαθήματα χρήσης ψηφιακής τεχνολογίας για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας  

04-10-2018

Το πρόγραμμα «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο», με πάνω από 7.500 συμμετέχοντες από το 2012 έως σήμερα, υλοποιείται για 6η χρονιά προκειμένου να βοηθήσει τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας να εξοικειωθούν με τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, διευκολύνοντας την καθημερινότητά τους.

Τα δωρεάν μαθήματα εκμάθησης ψηφιακής τεχνολογίας συνεχίζονται από τον φορέα «50 και Ελλάς» με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE στο νομό Αττικής και Θεσσαλονίκης, στα εκπαιδευτικά κέντρα των συνεργαζόμενων δήμων Αθηναίων, Αμαρουσίου, Πειραιώς και Θεσσαλονίκης καθώς και σε Παγκράτι και Πετράλωνα. Σκοπός του προγράμματος «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο», είναι η ίση πρόσβαση στην τεχνολογία για κάθε ηλικία για ένα κόσμο καλύτερο για όλους.

Οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας έχουν τη δυνατότητα να μάθουν να χρησιμοποιούν tablets και συσκευές αφής, να πλοηγούνται στο Διαδίκτυο (web), να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social Media) και άλλες χρήσιμες εφαρμογές (π.χ. σημειώσεις, email, χάρτες Google) κ.α.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στα δωρεάν μαθήματα, μπορούν να καλέσουν στο 210-6249300 (καθημερινά από τις 09:00-21:00), το τηλεφωνικό κέντρο του προγράμματος που υποστηρίζει η COSMOTE e-Value μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Contact Center.

Ο Όμιλος ΟΤΕ με γνώμονα τη μείωση του μείωση του ψηφιακού χάσματος και την ίση πρόσβαση όλων στις δυνατότητες της  νέας ψηφιακής εποχής, πραγματοποιεί δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης όπως είναι το πρόγραμμα  «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο».