Novartis Hellas: Εξώδικο για την “επιχείρηση δολοφονίας του χαρακτήρα” του απέστειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης

05-10-2018

Με ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ανακοινώνει την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ότι έχει ήδη αποστείλει εξώδικα, τόσο προς την μητρική εταιρεία Novartis όσο και προς την θυγατρική της Novartis Hellas, για την “επιχείρηση δολοφονίας του χαρακτήρα” του.

Συγκεκριμένα, το σχετικό tweet του Άδωνι Γεωργιάδη έχει ως εξής:

“Όσο όλοι οι του ΣΥΡΙΖΑ (πολιτικοί και δημοσιογράφοι) συνεχίζουν την απόπειρα της δολοφονίας της προσωπικότητάς μου, με συνεχιζόμενη λάσπη εναντίον μου και συνεργατών μου, εγώ κάνω την πρώτη κίνηση. Εστάλη και επιδόθηκε το Εξώδικο μου προς της Novartis (και Ελλάδος και Μητρικής)”.

Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης, επεσήμανε την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στον ραδιοφωνικό σταθμό Νews 24/7 ότι “μετά από έναν χρόνο που σέρνεται η ιστορία, η Novartis έχει τον χρόνο να κάνει εσωτερικό έλεγχο ώστε να μπορεί να πει αν μου έχει δώσει έστω και μισό ευρώ”. Επανέλαβε δε πως “θα προσφύγω και στην αμερικανική Δικαιοσύνη εναντίον όσων χρέωσαν στο FBI διαρροές για στοιχεία εναντίον μου, δημοσιογράφων, ΜΜΕ, πολιτικών αντιπάλων«. Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. ισχυρίστηκε ότι “επί ημερών μου η Novartis είχε ζημίες, επί Πολάκη έχει κέρδη” χωρίς να προχωρήσει σε διευκρινίσεις. Αποκάλυψε ωστόσο τις… πρακτικές που θα ακολουθήσει μία ενδεχόμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. λέγοντας σε υψηλούς τόνους πως “όταν θα αλλάξει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία, θα γίνει εξεταστική για τη Novartis, θα έρθουν οι ψευδομάρτυρες χωρίς κουκούλα στη Βουλή και αν αποκαλύψουν ως καθοδηγητές τους πολιτικά πρόσωπα, τότε θα προχωρήσουμε”…