Ατύχησε ο “φουκαράς” ο Πάνος Καμμένος – Άστοχος και αήθης ο χαρακτηρισμός του εναντίον του Σάκη Παπαδόπουλου

15-10-2018

Του Βασίλη Βενιζέλου

 

Ατύχησε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος χαρακτήρισε τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου ως… «φουκαρά» τον βουλευτή και τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλο!

Ατύχησε ο Πάνος Καμμένος, γιατί ο Σάκης Παπαδόπουλος, γνωστός και αγαπητός σε όλους τους υγειονομικούς συντάκτες, χαρακτηρίζεται από εμφανή και έκδηλη ηπιότητα, μετριοπάθεια, παροιμιώδη ευγένεια και έξωθεν καλή μαρτυρία.

Πρόκειται για ένα στέλεχος εγνωσμένου κύρους και διακομματικής αποδοχής, ήπιο και μετριοπαθές, αλλά και με «αιρετικές» απόψεις σε σειρά θεμάτων, και αποτελεί μεγάλη ατυχία το γεγονός ότι ο Σάκης Παπαδόπουλος δεν βρίσκεται στις τάξεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας!

Ατύχησε ο Πάνος Καμμένος στον αήθη χαρακτηρισμό του εναντίον του τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο Σάκης Παπαδόπουλος αποτελεί ένα από τα καλύτερα και παλαιά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο χώρο της Υγείας και έχει αναλάβει την τιμητική θέση του εισηγητή στη διακομματική επιτροπή της Βουλής για την φαρμακευτική πολιτική.

Υπενθυμίζεται, εξάλλου, ότι ο Σάκης Παπαδόπουλος πρόσκειται στην «αντιπολιτευόμενη» ομάδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, τους λεγόμενους «53+», ενώ σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84 FM», ο Σάκης Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στην τραγωδία η οποία έπληξε το Μάτι, τόνισε χαρακτηριστικά και με νόημα ότι «με 99 νεκρούς, σίγουρα κάτι δεν πήγε καλά…».