H DEMO στον 36ο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας έτρεξε για το “Κάνε-Mια-Ευχή”

12-11-2018

90 εργαζόμενοι της  DEMO έτρεξαν στα 5χλμ και στα 10 χλμ ενώ στην κλασσική διαδρομή των  42χλμ συμμετείχε επίσης ένας δρομέας . Με συγκίνηση, ομαδικότητα και υπερηφάνεια έτρεξαν για το “Κάνε Μια Ευχή”.  Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της DEMO  έχουν θέσει ως πρώτη προτεραιότητα, στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, την έμπρακτη στήριξη κοινωνικών φορέων που βοηθούν τα παιδιά, ενώ με τον Οργανισμό “MAKE A WISH” έχουν συνεργασία από το 2015.

Με κέφι και πάθος, σε μία υπέροχη Αττική ημέρα, “χάρισαν το νου και το σώμα τους” σε ένα σκοπό: Να τερματίσουν!   Η  DEMO MARATHON TEAM  ανανέωσε το ραντεβού της  για την επόμενη χρονιά ενώ τα μέλη ευχήθηκαν να παραμείνουν υγιείς και δυνατοί!

Τέλος σημειώνουμε ότι στη DEMO ΑΒΕΕ «δρουν» 3 ομάδες εργαζομένων. Εκτός από τη DEMO MARATHON TEAM,  υπάρχει η DEMO SOCCER TEAM που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και πάλι το 2018 στο τουρνουά 5 Χ5 του ΣΦΕΕ,  καθώς και η πρόσφατη θεατρική ομάδα  “panDEMOnium” με στόχο παραστάσεις σε σκηνές ΜΚΟ, Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων και κλινικών.