“Καθαρές” οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλου

19-11-2018

Του Βασίλη Βενιζέλου

“Αρνητικά” είναι τελικώς τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για τον Ζακ Κωστόπουλο, σε όλες τις κατηγορίες των ναρκωτικών, γεγονός το οποίο ανατρέπει όλους τους προβληθέντες ισχυρισμούς, σύμφωνα με τους οποίους ο Ζακ Κωστόπουλος ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, κατά την είσοδό του στο επίμαχο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος της Αθήνας!

Έτσι, όχι μόνον ο Ζακ Κωστόπουλος δεν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, κατά τη διάρκεια του τραγικού για τη ζωή του επεισοδίου, αλλά δεν ήταν καν χρήστης ναρκωτικών ή ναρκομανής ή… “πρεζόνι”… “Μην  έχετε καμία αμφιβολία. Εάν ο άνθρωπος ήταν χρήστης ναρκωτικών, θα το έβρισκαν στις τοξικολογικές εξετάσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το έβρισκαν”, εξηγεί χαρακτηριστικά στο healthview.gr ειδική ψυχίατρος, η οποία επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Συγκεκριμένα, στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες (Οπιούχα, Κοκαΐνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες).

Οι εξετάσεις είναι θετικές μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων, ενώ ανιχνεύτηκε μία ουσία η οποία εντοπίζεται ακόμη και στα κοινά αναλγητικά φάρμακα.

Τέλος, στον οργανισμό του θανόντος εντοπίστηκε, επίσης, πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για τον Ζακ Κωστόπουλο έφερε τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στη δημοσιότητα το popaganda.gr.