4Ο Forum Υγείας 2018 Βελλίδειο 24 &25 Νοεμβρίου

22-11-2018

Το Forum Υγείας 2018 του Ομίλου ΖΙΤΑ που καθιερώθηκε στην Αθήνα ως ένας από τους πιο επιτυχημένους θεσμούς φέρνοντας κοντά, κοινό και επιστημονική κοινότητα, γνωστός και ως η «γιορτή της Υγείας», φέτος, διοργανώνεται για πρώτη φορά και στη Θεσσαλονίκη.
Περισσότεροι από 200 διακεκριμένοι ομιλητές, κορυφαίοι επιστήμονες και ιατροί της Βόρειας Ελλάδας αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι από όλη την χώρα και το εξωτερικό, εκπρόσωποι επιστημονικών φορέων και καταξιωμένοι ερευνητές συγκεντρώνονται για ένα διήμερο, 24 & 25 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού σε θέματα Υγείας, Διατροφής και Ομορφιάς. Το Forum θα διεξαχθεί στους χώρους του Βελλίδειου Συνεδριακού Κέντρου, σε 2 παράλληλες αίθουσες (ΥΓΕΙΑ & ΑΦΡΟΔΙΤΗ) ενώ ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθούν Ημερίδες του Ελληνικού Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας, της Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής και της Παγκόσμιας Ακαδημίας Κινεζικής & Συμπληρωματικής Ιατρικής.

Το πρόγραμμα των ομιλιών καλύπτει κάθε σημαντική πτυχή της σύγχρονης ιατρικής και επιστημονικής έρευνας. Θέματα όπως τα αυτοάνοσα νοσήματα, η στυτική δυσλειτουργία, η υγεία των ματιών, η οστεοπόρωση, το ευερέθιστο έντερο, η δυσλεξία, ο καρκίνος του προστάτη, ο σακχαρώδης διαβήτης, η παχυσαρκία, η καρδιακή ανεπάρκεια, η υπογονιμότητα, η σκλήρυνση κατά πλάκας και πολλοί άλλοι τομείς στο χώρο της Ομορφιάς και της Διατροφής, όπως η κυτταρίτιδα, η τριχόπτωση, η αντιγήρανση, η βλεφαροπλαστική, η ακμή κλπ θα αναλυθούν από τους διακεκριμένους ομιλητές.

Περισσότερες πληροφορίες για το Forum, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dyoforum.gr 2111001780

 

Διαβάστε επίσης:

Τι είναι το σύνδρομο της χρόνιας κούρασης και πως μπορείτε να ενδυναμώσετε τον οργανισμό σας