Μαρτίνης στο healthview.gr: Θα προσβάλλω το σχέδιο καταστατικού του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

23-11-2018

Του Βασίλη Βενιζέλου

 

Σε πλήρη επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του healthview.gr, σχετικά με τα δραματικά τεκταινόμενα στο εσωτερικό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ) και την επικείμενη καταστατική γενική συνέλευση της οργάνωσης, προχωρά αργά το απόγευμα της Παρασκευής 23 Νοεμβρίου ο πρώην πρόεδρος του ΕΕΣ Ανδρέας Μαρτίνης, με αποκλειστική δήλωσή του στο healthview.gr.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μαρτίνης τονίζει τα εξής στο healthview.gr:

“Ενημερώθηκα για την ανάρτησή σας, σχετικά με την καταστατική γενική συνέλευση του ΕΕΣ και την αναφορά στο πρόσωπό μου.

Πράγματι, μέλη, παλαιά και νέα, του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου (ΚΔΣ) του ΕΕΣ με ενημέρωσαν από εχθές ότι κυκλοφορεί η φήμη ότι προτρέπω σε αποχή από την καταστατική γενική συνέλευση. Ουδέν ψευδέστερον!

Ενημέρωσα όπου δη ότι, ανεξάρτητα προς την αμέριστη στήριξή μου προς τον κ. Μαμαντόπουλο, όχι απλώς θα προσέλθω στη γενική συνέλευση, αλλά ότι, επίσης, θα υποβάλλω ένσταση και θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια για κάθε άρθρο του σχεδίου του νέου καταστατικού το οποίο προσβάλλει το Σύνταγμα και το τεκμήριο αθωότητας.

Σε αυτό θα προβώ όχι επειδή επιθυμώ ανάμειξη στα διοικητικά του ΕΕΣ, αλλά, με δεδομένο ότι πάντα θα ενδιαφέρομαι για τον σύλλογο που υπηρέτησα και με ανέδειξε, επειδή δεν επιθυμώ να τον δω στο μέλλον να μετεξελίσσεται σε ζούγκλα”.