Σεξ: Αυτή είναι η στάση για σίγουρο οργασμό

Αμέτρητο μελάνι έχει χυθεί για τον γυαικείο οργασμό τα τελευταία χρόνια και οι επιστήμονες δεν έχουν ακόμα καταφέρει να λύσουν όλα τα μυστήρια του. Κι αυτό γιατί ο γυναικείος οργασμός είναι μια πολυσύνθετη διαδικασία και διαφορετική για την κάθε γυναίκα.

Τώρα, μια επιστημονική ομάδα δημιούργησε την εφαρμογή Glow για smartphones. Η συγκεκριμένη εφαρμογή απευθυνόταν κυρίως σε γυναίκες που επιθυμούσαν να μείνουν έγκυες. Μέσα από αυτή την εφαρμογή λοιπόν οι ειδικοί μπόρεσαν να μελετήσουν κάποια στοιχεία από 2.400 γυναίκες που τους οδήγησαν σε ορισμένα συμπεράσματα σχετικά με τον οργασμό.

Η έρευνα έδειξε πως οι γυναίκες κάνουν περισσότερο σεξ τις ημέρες μεταξύ της 12ης και 15ης μέρας του έμμηνου κύκλου τους. Αυτό είναι λογικό καθώς οι γυναίκες είναι πιο γόνιμες τις ημέρες γύρω από την ωορρηξία τους, η οποία συμβαίνει συνήθως περίπου στα μισά ενός κύκλου 28 ημερών.
Από την μελέτη φάνηκε ακόμα πως οι περισσότερες γυναίκες έχουν οργασμό στις δύο με τρεις ημέρες γύρω από την έναρξη ενός κύκλου. Γιατί γίνεται αυτό; Επειδή τα επίπεδα των ορμονών τους “εκτοξεύονται” εκείνες τις ημέρες και, συνήθως οι γυναίκες έχουν αντίστοιχα αυξημένη σεξουαλική διάθεση.

Οι ειδικοί διαπίστωσαν ακόμα τις στάσεις στις οποίες η γυναίκα έρχεται πιο εύκολα σε οργασμό.

Ποιες είναι αυτές;
Η γυναίκα από πάνω: 43,1%
Ο άνδρας από πίσω και η γυναίκα “στα τέσσερα”: 28,6%
Ιεραποστολική στάση: 18,8%
Άλλη στάση: 9,5%

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ: Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στάση

In this article