ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέα παράταση στο παλαιό σύστημα προμήθειας γυαλιών οράσεως – Νέα πρόσκληση προς τους οπτικούς

02-01-2019

Του Βασίλη Βενιζέλου

 

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του healthview.gr, νέα χρονική παράταση στην ισχύ του παλαιού συστήματος για την προμήθεια γυαλιών οράσεως από τους ασφαλισμένους του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) αναμένεται εντός της τρέχουσας εβδομάδας να παράσχει η διοίκηση του Οργανισμού. Η νέα χρονική παράταση στην ισχύ του παλαιού συστήματος θα διαρκέσει έως τις 31 Ιανουαρίου 2019.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα πάντα με τις πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του healthview.gr, η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ θα απευθύνει, εντός της τρέχουσας εβδομάδας επίσης, νέα πρόσκληση σε διάλογο και υπογραφή συμβάσεων προς τους οπτικούς και τους οπτομέτρες της χώρας μας, οι οποίοι αρνούνται μετ’ επιτάσεως προς το παρόν να δεχθούν το νέο σύστημα της χορήγησης γυαλιών οράσεως με voucher.

Σε δήλωσή του στο healthview.gr, ο αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Τάκης Γεωργακόπουλος τονίζει με ιδιαίτερη έμφαση ότι “ο Οργανισμός έχει πάντα ανοιχτές τις πόρτες του για διάλογο με τους παρόχους και θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο συνεννόησης μαζί τους, για το συμφέρον των ασφαλισμένων μας”.