Δημήτρης Βαρνάβας: Σκαιά η συμπεριφορά του Βασίλη Οικονόμου στο “Έλενα Βενιζέλου”…

10-01-2019

Του Βασίλη Βενιζέλου

 

Με ιδιαιτέρως δηκτικό τρόπο ο γενικός γραμματέας του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) Δημήτρης Βαρνάβας στηλιτεύει την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου τη συμπεριφορά του τομεάρχη Υγείας της Ν.Δ. Βασίλη Οικονόμου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του τελευταίου στο νοσοκομείο της Αθήνας “Έλενα Βενιζέλου”.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Βαρνάβας αναφέρει τα εξής, σε σχετική ανάρτησή του στο ygeianet.gr:

“Ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ κ. Βασίλης Οικονόμου δε φημίζεται για την πολιτική του σταθερότητα, αφού έχει διατρέξει ολόκληρο το πολιτικό φάσμα, μεταπηδώντας από το ένα κόμμα στο άλλο. Ούτε για την ευγένεια απέναντι στους συνομιλητές του φημίζεται ο κ. Οικονόμου.

Θεωρεί πως μπορεί να επιβάλλει άποψη ως τομεάρχης υγείας χρησιμοποιώντας υποτιμητικές εκφράσεις, ακόμη και.. κλωτσιές, ώστε να αναπληρώσει το ότι ο τομέας Υγείας της ΝΔ επί τρία χρόνια παραμένει χωρίς πρόγραμμα και χωρίς θέσεις.

Η χτεσινή επίσκεψη του κ. Οικονόμου στο «Έλενα Βενιζέλου» και η σκαιά συμπεριφορά του απέναντι σε θεσμικούς παράγοντες του Νοσοκομείου δείχνει πως η αντιπολιτευτική τακτική ορισμένων στελεχών της ΝΔ έχει πλέον εκτροχιαστεί.

Ας προσέχουν. Μπορεί η πείνα της εξουσίας να τους έχει εξαγριώσει, όμως ο κίνδυνος να μείνουν με την όρεξη είναι πολύ πιθανός…”.