Η MSD στηρίζει έμπρακτα την Κιβωτό του Κόσμου

24-01-2019

Με διάθεση να κάνουν τη διαφορά για τη βελτίωση της ανθρώπινης ζωής, οι εργαζόμενοι της MSD συμμετείχαν σε αθλητικές δραστηριότητες και συγκέντρωσαν 8.000 ευρώ τα οποία έγιναν δωρεά στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Κιβωτός του Κόσμου στο Βόλο.

Οι εργαζόμενοι συμμετείχαν σε αθλητικές δραστηριότητες όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο και ρίψη σφαίρας και με αυτόν τον τρόπο συγκέντρωσαν πόντους οι οποίοι μεταφράστηκαν σε χρήματα. Κέφι, ενθουσιασμός και μεγάλη χαρά ήταν τα συναισθήματα που πλημμύρισαν όλους τους εργαζόμενους της MSD γιατί όταν αγωνίζεσαι για ένα σκοπό όπως το να βελτιώσεις ζωές παιδιών, η χαρά πολλαπλασιάζεται. Ο  ενθουσιασμός κορυφώθηκε όταν στο χώρο βρέθηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο Έλληνας πρώην καλαθοσφαιριστής και νυν προπονητής εμψύχωσε κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας τις ομάδες προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους. Οι ομάδες λειτούργησαν συντονισμένα, αναμετρήθηκαν κυρίως με τον καιρό και παρά το τσουχτερό κρύο, τα πήγαν περίφημα. Στο τέλος όλων των δραστηριοτήτων συγκέντρωσαν 8.000 πόντους τα οποία η εταιρία δώρισε σε ευρώ στην Κιβωτό του Κόσμου στον Βόλο. Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν ο Σωτήρης Πολύζος και η Έλενα Οικονόμου, εκπροσωπώντας το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι TRT.

«Στην MSD πιστεύουμε ιδιαίτερα στην έννοια της Κοινωνικής Ευθύνης και του εθελοντισμού  και το αποδεικνύουμε καθημερινά σε ότι κάνουμε. Έτσι λοιπόν και φέτος, στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης της εταιρίας μας στο Βόλο, σκεφτήκαμε ότι πρέπει να αφήσουμε ένα σημαντικό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία . Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι μας πρότειναν την ιδέα να συγκεντρώσουμε χρήματα για την Κιβωτό και όλοι μαζί αγκαλιάσαμε αυτήν την πρωτοβουλία η οποία και ήταν πολύ πετυχημένη. To σημαντικότερο όμως είναι ότι σίγουρα θα κάνει τη διαφορά στην ζωή των παιδιών», δήλωσε χαρακτηριστικά η Managing Director της MSD Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας, Agata Jakoncic.