Τραγωδία στη Γλυφάδα: Τρεις νεκροί και μία τραυματίας σε ΜΕΘ, από τροχαίο δυστύχημα (video)

26-01-2019

Του Βασίλη Βενιζέλου

 

Τραγικό, θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 26 Ιανουαρίου στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της Γλυφάδας. Υπάρχουν τρεις νεκροί, δύο άνδρες και μία γυναίκα, και μία γυναίκα πολύ σοβαρά τραυματίας.

Το τροχαίο σημειώθηκε με τη σύγκρουση Ι.Χ. αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, με μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, επίσης με δύο επιβάτες.

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του healthview.gr από το ΕΚΑΒ, ιδιαίτερα σοβαρή θεωρείται η κατάσταση των δύο τραυματιών – επιβατών του Ι.Χ., οι οποίοι διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και νοσηλεύονται ήδη διασωληνωμένοι στις μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου του Πειραιά “Τζάνειο” και του Γενικού Κρατικού Αθήνας, με τους δύο νεκρούς – επιβάτες της μοτοσυκλέτας να έχουν μεταφερθεί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Βούλας “Ασκληπιείο” για την ιατρική διαπίστωση του θανάτου τους.

Νωρίς τα ξημερώματα της Κυριακής 27 Ιανουαρίου κατέληξε επίσης ο 74χρονος βαριά τραυματίας, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε ΜΕΘ.