Ο Πολάκης ζητά από το Στουρνάρα να ελέγξει και άλλα δάνεια εκτός από το δικό του

Πολάκης
19-02-2019

Νέα ανάρτηση στο Facebook έκανε ο Πάυλος Πολάκης, λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα. Λίγο μετά τη συνομιλία του με τον επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδας, την οποία παραδόξως ηχογράφησε και διέρρευσε σε μέσο προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο αναπληρωτής υπουργός Παύλος Πολάκης, έκανε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο fb, όπου επιμένει στις προτροπές του προς τον κο Στουρνάρα να ελέγξει, εκτός από το δικό του καταναλωτικό δάνειο το οποίο χρειάστηκε να πάρει για να ενισχύσει τα εισοδήματά του, λόγω του ότι η μία του κόρη σπουδάζει σε άλλη πόλη και η άλλη κάνει φροντιστήρια για να περάσει στις πανελλαδικές, και άλλα  δάνεια προς ΜΜΕ που υποστηρίζουν το κόμμα της ΝΔ. 

Σημειώνεται ότι ο κος Πολάκης κατά την αρχή της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με τον κο Στουρνάρα, του δήλωσε ότι τον ηχογραφεί.

Η ανάρτηση Πολάκη

Και τώρα παλικάρια των βόθρων της “ενημέρωσης” που βγάλατε της ψυχής σας τη Χολή δυο μέρες;;;;; Πιείτε την πορτοκαλάδα σας……
-Και τώρα κύριε Αρχιτραπεζιτα;;
Θα περιμένω 3 μέρες να ελέγξετε ΚΑΙ τα δάνεια που σας είπα στο τηλέφωνο….Μετά ,αν δεν ,….θα ρθω από κει να κουβεντιάσουμε από κοντά…
Η δολοφονία χαρακτήρα, η αλήτικη επίθεση εναντίον σε μένα και στην οικογένεια μου που εκτυλίχθηκε αυτές τις μέρες από ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, δεν θα περάσει έτσι απλά κύριε Στουρνάρα !!! ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 4 ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ!!!!(κατ’αρχην)