Μέχρι τις 17 Μαΐου οι αιτήσεις για τις 1116 θέσεις στο ΕΣΥ

17-04-2019

Στις 17 Μάϊου λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για την προκήρυξη του υπουργείου Υγείας που αφορά στην πρόσληψη 1.116 μόνιμων υπαλλήλων σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας όλης της χώρας. Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα προσληφθούν είναι ΠΕ: Διοικητικού, Πληροφορικής, Φαρμακοποιών, Χημικών, TE: Διοίκησης Μονάδων Υγείας, Διοικητικού Λογιστικού, Λογιστικής, Μαιευτικής, TE και ΔΕ Νοσηλευτικής, TE Φυσικοθεραπευτών, ΔΕ Βοηθών Φαρμακείου, ΔΕ Γραμματέων, ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρου, ΥΕ Βοηθητικού Υγειονομικού προσωπικού κ.ά..

Σύμφωνα με την προκήρυξη, συνολικά θα απασχοληθούν 110 άτομα από την κατηγορία ΠΕ 459 από την κατηγορία TE, 381 από την κατηγορία ΔΕ και 166 από την κατηγορία ΥΕ.

Οι υποψήφιοι οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου www.asep.gr

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού Π.Ε ή Τ.Ε ή Δ.Ε ή Υ.Ε.. Η υποβολή περισσοτέρων της μιας αιτήσεων για θέσεις της ίδιας προκήρυξης ή η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν – υποβάλουν αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ www.asep.gr αίτηση συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος: Στην τελική ευθεία η απόφαση του Ανδρέα Ξανθού για την ακύρωση των εκλογών