H Astellas Ελλάδας υποστηρικτής των βραβείων «Patient Initiative Award» στα Prix Galien Greece 2019

17-04-2019

Η Αstellas Hellas συμμετείχε ως Υποστηρικτής των «Patient Initiative Award», των βραβείων που αφορούν τους Συλλόγους Ασθενών, στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής των Βραβείων Φαρμακευτικής Καινοτομίας Prix Galien Greece 2019.

Τα «Patient Initiative Award» έχουν ως στόχο την ενδυνάμωση της συμμετοχής και την ενίσχυση του ρόλου των Συλλόγων Ασθενών. Το βραβείο στην κατηγορία «αποτελεσματικότερη διαπραγμάτευση με τους φορείς» απένειμε ο κ. Χάρης Ναρδής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Astellas Pharmaceuticals Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, ενώ ο Dr. Albert Bourla, Global CEO της Pfizer Inc απένειμε το βραβείο για την «καλύτερη καμπάνια επικοινωνίας και ενημέρωσης του κοινού».

«Ως εκπρόσωπος της εταιρείας Astellas Pharmaceuticals και ως θεσμικός εκπρόσωπος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ), δεσμεύομαι ότι η Καινοτόμος Φαρμακευτική Βιομηχανία θα παραμείνει αρωγός στις προσπάθειες των Συλλόγων Ασθενών», τόνισε ο κ. Χάρης Ναρδής. «Στην Astellas παραμένουμε αφοσιωμένοι στους ασθενείς, αναπτύσσοντας καινοτόμες και αποτελεσματικές θεραπείες και θα συνεχίσουμε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ικανοποιούμε τις ανάγκες τους».

Κάθε χρόνο, τα βραβεία Prix Galien Greece που θεωρούνται από την φαρμακευτική βιομηχανία ισότιμα με τα βραβεία Νόμπελ, αποτελούν την υψηλότερη διάκριση στην φαρμακευτική έρευνα και ανάπτυξη και αποδίδουν τα εύσημα στα πιο σημαντικά φάρμακα και θεραπείες που εισήχθησαν στην αγορά καθώς και στα επιτεύγματα της καλύτερης ερευνητικής ομάδας στη φαρμακευτική βιομηχανία.