Σημαντική διάκριση για την ΑstraZeneca στα βραβεία “Prix Galien Greece 2019”

23-04-2019

Το βραβείο του «Καλύτερου Φαρμακευτικού Προϊόντος της πενταετίας 2013-2017» απέσπασε ογκολογική θεραπεία για τον καρκίνο του πνεύμονα της AstraZeneca, στα διεθνούς κύρους φαρμακευτικά βραβεία Prix Galien Greece 2019 που πραγματοποιήθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πέμπτη 11 Απριλίου.

Το βραβείο αυτό είναι μία σημαντική διάκριση που αναγνωρίζει την αξία της επιστημονικής καινοτομίας με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Η Έλενα Χουλιάρα, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της AstraZeneca Ελλάδος και Κύπρου, δήλωσε: «Για όλους εμάς στην AstraZeneca αποτελεί μεγάλη τιμή και παράλληλα μας κάνει να αισθανόμαστε υπερήφανοι, η διάκριση στη φετινή διοργάνωση των βραβείων Prix Galien Greece. Αποδεικνύει πως η προσήλωση που δείξαμε στον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό μας και οι συνεχείς επενδύσεις στην έρευνα και ανάπτυξη, είναι το «κλειδί» της επιτυχίας μας. Παραμένουμε σταθεροί στη δέσμευσή μας ότι με επίκεντρο την επιστήμη θα συνεχίσουμε να ανακαλύπτουμε καινοτόμα φάρμακα και εξατομικευμένες θεραπείες με απώτερο στόχο την εξάλειψη του καρκίνου ως αιτία θανάτου».

Τα διεθνώς αναγνωρισμένα φαρμακευτικά βραβεία Prix Galien Greece διοργανώθηκαν για 4η φορά στη χώρα μας επιβραβεύοντας και φέτος την επιστημονική έρευνα και καινοτομία σε μια λαμπρή τελετή, παρουσία διακεκριμένων επιστημόνων και εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας της χώρας μας.