Δημήτρης Βαρνάβας: Ψευδές ότι δεν έχουν πληρωθεί οι εργαζόμενοι του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου!

01-05-2019

Του Βασίλη Βενιζέλου

 

Τον ισχυρισμό του έκπτωτου προεδρείου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), σύμφωνα με τον οποίον η ακύρωση των εκλογών στον ΠΙΣ από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό έχει προκαλέσει την αδυναμία να καταβληθούν οι μισθοί για τους εργαζόμενους του Συλλόγου, διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την Τετάρτη 1 Μαϊου ο απερχόμενος γενικός γραμματέας του ΠΙΣ Δημήτρης Βαρνάβας, με σχετική ανάρτησή του στο ygeianet.gr.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Βαρνάβας αναφέρει τα εξής στη σχετική ανάρτησή του:

Η νόθα ηγεσία του ΠΙΣ, στη βραχύχρονη διαδρομή της, είχε αρχίσει να παίζει άθλια παιχνίδια και με τα οικονομικά του Συλλόγου.  Πλήρωνε περίεργες δαπάνες μέσω τραπεζικών λογαριασμών, στους οποίους εμφάνιζε παραπλανητικά ως χρήστες άλλα πρόσωπα, τα οποία αγνοούσαν την παράνομη αυτή δραστηριότητα και –ως ευνόητο- κινήθηκαν με κάθε νόμιμο τρόπο, προκειμένου να πάψει αυτή η δραστηριότητα και να διασφαλίσουν την υπόληψή τους. Έτσι τη Μ. Τρίτη η τράπεζα κλείδωσε τους λογαριασμούς του ΠΙΣ, δίνοντας μόνο τη δυνατότητα πληρωμής της μισθοδοσίας των υπαλλήλων, πράγμα που έγινε.
Ο αυτοανακηρυχθείς Πρόεδρος, ενώ βρέθηκε έκθετος, επιχείρησε αμέσως μετά την αποκαθήλωσή του να προκαλέσει εντυπώσεις, εκδίδοντας ανακοίνωση στην οποία ισχυρίζεται ψευδώς πως οι υπάλληλοι μένουν απλήρωτοι. Μάλιστα είναι τέτοια η βουλιμία του κ. Εξαδάκτυλου με την καρέκλα του ΠΙΣ, ώστε χρησιμοποιεί αυθαίρετα στην ανακοίνωση που εξέδωσε ακόμη και το λογότυπο του ΠΙΣ!
Παρά τα άθλια παιχνίδια της νόθας ηγεσίας ένα είναι βέβαιο: οι εκλογές θα γίνουν στις προθεσμίες που ορίζει ο νόμος. Εάν ο κ. Εξαδάκτυλος επιθυμεί να προσφύγει οπουδήποτε μπορεί να το πράξει, αρκεί να καταβάλλει τη δαπάνη από την τσέπη του”.